.in my make up-bag
publicerat

Tänkte visa min vad jag har i min sminkväska och dessutom vad som är mina favoriter. Tycker dessa inlägg är så roliga att läsa och därför känns det svinkul att göra ett också. Mina favoriter är markerade med ett hjärta framför namnet. 
 
 
 
❤ 1. pore-purifying serum for acne-prone skin
Först rengör jag ansiktet och använder sedan detta serum. Upplever att denna i kombo med rengöringen i samma serie har gett mig otroliga resultat.
 
❤ 2. spot solution for acne-prone skin. 
Denna har jag om det dyker upp oväntat besök i form av pepplor/finnar eller så i ansiktet.
 
3. lipstick from make up store. BLACK CURRANT sparkling 
Detta läppstift är så himla fint, men SÅ svårt för mig att bära bara. Tycker speciellt inte att jag passar i färgen nu när jag är ljusare.
 
4. Studio finish concealer, mac. SPF35, NW15
Well hello my hero saver and everything. Denna är grym. 
 
5. Nars blush, ORGASM
Vem är inte hört talas om denna rouge och speciellt i denna otroligt populära färg? Dock upplever jag att det finns andra rouge som håller bättre. 
 
❤ 6. Mineralize skinfinish powder, mac. LIGHT PLUS. 
Detta. Puder. Prova. 
 
 
❤ 7. Make up store microshadow, CINNAMON BREAD
Detta är min ABSOLUTA favoritögonskugga. Det räcker med att bara ha den, eller kombinera med andra färger. Mmm. 
 
❤ 8. MARY LOU-MANIZER, from The balm. 
Okej, detta är väl inte heller en nyhet för er. ALLA använder den. Jag förstår varför. 
 
9. Blush from H&M. CORAL
Detta är väl kanske ingenting att hänga i julgranen direkt, om man vill ha något som sitter hela dagen, men det är en fin färg. 
 
❤ 10. Anastasia Dipbrow Pomade, MEDIUM BROWN
Helt klart räddat mina ögonbryn många gånger. Dock behöver man verkligen öva, jag har fortfarande inte riktigt fått in snitsen, men jobbar på det. Ena dagen kan man ha en viss form och andra dagen kan man ha en annan form. Tycker det ser realtivt naturligt ut, beroende på hur mycket man målar såklart ;-) 
 
❤ 11. CC-foundation, make up store. LIGHT
Men heliga makaroner, här har ni MITT absoluta måste i sminkväskan. Är dock inne och håller på att KLÄMMA ur det sista som finns. Måste verkligen införskaffa mig en ny, denna är bra, täckande och i rätt färg för mig. 
 
12. GOLDEN BRONZER, e.l.f.
Använder denna för att värma upp mitt ansikte, har ju ganska ljus hud så måste ha lite värme. Denna är lätt i pigmentet och man kan arbeta upp olika nyanser.